Ons pand: een prachtige kerk!

Net onder Groningen, in het topje van Paterswolde hebben wij midden in een kindvriendelijke wijk en op loopafstand van het bos onze perfecte locatie gevonden voor ons kindcentrum. De voormalige Rooms Katholieke kerk is een uniek pand dat karakter, huiselijkheid en een rijke omgeving samenbrengt.

Een uniek concept voor kinderopvang in een prachtig pand voor de wijde omgeving waaronder Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Groningen en Haren. Kinderen uit andere plaatsen zijn natuurlijk ook welkom!

Ook de Albert Heijn is om de hoek, voor veel ouders een uitkomst als ze na hun lange werkdag nog boodschappen moeten doen.

De Indeling

Wij hebben ervoor gekozen om binnen de kerk 2 grote ruimtes te creëren voor de kinderen. Er is een groepsruimte voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en een ruimte voor kinderen van 4-12 jaar. Beide lokalen zijn ruim opgezet zodat er genoeg ruimte is om tot ieders spel te komen.

Buiten

Om het pand heen is een grote afgeschermde ruimte dat volop mogelijkheden biedt om allerlei leuke activiteiten te ondernemen.

Op het plein is er voor de kinderen meer dan voldoende speelgelegenheid. Zo kunnen de kinderen ook buiten hun uitdagingen aangaan en veel plezier beleven!

kindcentrum sprankel locatie

Kindcentrum Sprankel