Over ons

Wij zijn Els van Beek en Marlous Arends. Beide hebben we veel ervaring wat betreft het werken met kinderen in onder andere de kinderopvang en we genieten er enorm van.

Els van Beek
Marlous Arends

Graag vertellen we hoe het allemaal begonnen is.

Wij hebben elkaar leren kennen op de werkvloer. Het klikte direct en onze samenwerking (in wisselende samenstelling) was van het begin af aan al heel bijzonder. We voelen elkaar goed aan, hebben aan weinig woorden voldoende en er is onderling veel vertrouwen. Wat ons onder andere zo met elkaar verbindt is de visie die we delen wat betreft ons werkveld:

Een goede kinderopvang is een plek waar een kind, zo uniek als hij is, zijn eigen talenten en kwaliteiten kan vormgeven en kan ervaren met zijn hoofd, hart en handen. Back-to-the-basics in een modern jasje!

Ons verlangen om onze visie in de praktijk te brengen en dus ook zelf het beleid te kunnen bepalen was zo groot dat we besloten om onze talenten en krachten te bundelen en samen een nieuwe kinderopvang op te zetten. Kindcentrum Sprankel is hiervan het resultaat.

Ons kindcentrum moet een plek gaan worden die meer biedt dan alleen opvang. Een centraal punt in de omgeving die mogelijkheden biedt voor een verscheidenheid aan activiteiten en projecten rondom opgroeien en opvoeden.

Wij willen hierbij alle ouders hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben. Kom gerust eens kijken! Uw kind is van harte welkom om met ons mee te spelen.

Kindcentrum Sprankel