050-5535754 / 06-37385521   |   Nieuwe Akkers 18, Paterswolde

Landelijk Register Kinderopvang

Locatie

Ons pand: een prachtige kerk!

Net onder Groningen, in het topje van Paterswolde hebben wij midden in een kindvriendelijke wijk en op loopafstand van het bos onze perfecte locatie gevonden voor ons kindcentrum. De voormalige Rooms Katholieke kerk is een uniek pand dat karakter, huiselijkheid en een rijke omgeving samenbrengt.

Een uniek concept voor kinderopvang in een prachtig pand voor de wijde omgeving waaronder Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Groningen en Haren. Kinderen uit andere plaatsen zijn natuurlijk ook welkom!

Ook de Albert Heijn is om de hoek, voor veel ouders een uitkomst als ze na hun lange werkdag nog boodschappen moeten doen.

De Indeling

Wij hebben ervoor gekozen om binnen de kerk 3 grote ruimtes te creëren voor de kinderen. Er zijn twee groepsruimtes en er is een speelzaal die multifunctioneel inzetbaar is. Alle lokalen zijn ruim opgezet zodat er genoeg ruimte is om tot ieders spel te komen. Er is ook speciaal een ruimte ingericht voor de kinderen tot anderhalf jaar. Zo kunnen zij in alle rust en in hun eigen tempo zonder teveel prikkels ontdekken en zijn.

Buiten

Om het pand heen is een grote afgeschermde ruimte dat volop mogelijkheden biedt om allerlei leuke activiteiten te ondernemen.

Op het plein is er voor de kinderen meer dan voldoende speelgelegenheid. Daarnaast zal een deel van het buitengedeelte gebruikt worden om moestuintjes te realiseren. Hier kunnen we in de lente en zomer samen met de kinderen ons eigen groente en fruit planten, oogsten en nuttigen.

Zo kunnen de kinderen ook buiten hun uitdagingen aangaan en veel plezier beleven!

Inloggen