Bitcare

Wij zijn ons ervan bewust dat u als ouders graag betrokken wilt blijven bij uw kind, terwijl hij of zij zich op het centrum bij ons vermaakt. Eet het wel genoeg, lukt het nu eindelijk om alleen in slaap te vallen? Wat beleeft hij allemaal?

Via de voor u als ouders gratis Bitcare app voor Apple en Android en via de betreffende website kunt u op elk gewenst moment van de dag zien wat uw kind meemaakt. Zo bent u altijd op de hoogte en hoeft u geen enkel belangrijk moment in het leven van uw kind te missen!

Met de Ipad op de groep kunnen makkelijk en snel foto’s gemaakt worden van de kinderen. U als ouder kunt deze foto’s bekijken en downloaden via de Bitcare app of website. Hierdoor worden alle leuke momenten vastgelegd en gelijk met u gedeeld! Wij houden de dag van uw kind bij, maar u kunt via de website zelf ook een bericht voor ons achterlaten.

Daarnaast kunnen ook praktische zaken zoals verlofaanvragen en ziektemeldingen via dit systeem worden doorgegeven.

Eigen Account

Nadat uw kind is ingeschreven maken wij een account voor u aan en ontvangt u de Inloggegevens. Met uw account heeft u natuurlijk alleen toegang tot het dossier van uw eigen kind(eren). Via een toestemmingsformulier kan u aangeven of de foto’s van uw kind(eren) ook zichtbaar mogen zijn voor andere ouders/verzorgers binnen Sprankel.

Praktische informatie